AnaSayfa / Genel / Kahve falında binadan atladığını görmek

Kahve falında binadan atladığını görmek

Kahve falında binadan atladığını görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine işarettir.

Kahve falında binadan atladığını gördüyseniz:

  • Size yapılan hataları affedebilir, insanlarla iyi ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi mükemmel hale getirebilirsiniz.

Kahve falında binadan atladığını görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek binadan binaya atlamak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında binadan binaya atlamak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında binalardan atlamak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binaların üzerinden atlamak karasızlık yaşayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek binadan atlamak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına rivayet eder.

Kahve falında binadan aşağı atlamak başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin binadan atladığını görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir