AnaSayfa / Genel / Kahve falında binadan atlamak

Kahve falında binadan atlamak

Kahve falında binadan atlamak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında binadan atlamak gördüyseniz:

  • Bilginizi arttırıcı, yeteneklerinizi geliştiren programlar veya seyahat planları sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında binaların üzerinden atlamak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin binadan atladığını görmek bereketli ve hayırlı olacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında binadan aşağı atlamak sinirlerinin yıpranacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan binaya atlamak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalettir.

Kahve falında binalardan atlamak geçim sıkıntısı yaşayacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında binanın tepesinden atlamak her daim bereketli işler yapacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binadan binaya atlamak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek binalardan atlamak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ömür boyu süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir