AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binalardan atlamak

Kahve falında yüksek binalardan atlamak

Kahve falında yüksek binalardan atlamak geniş bir ev satın alacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına inanılır.

Kahve falında yüksek binalardan atlamak gördüyseniz:

  • İnandığınız şeyler için öneriler getirebilir veya destekleyici olabilirsiniz.

Kahve falında yüksek binalardan atlamak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan atlamak fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek binadan atlamak umutlarının da tükeneceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yüksek binadan binaya atlamak çok büyük zararlar edeceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binadan atlamak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında binadan atlamak lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında binadan binaya atlamak pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına rivayet eder.

Kahve falında binanın tepesinden atlamak mal ve para biriktireceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir