AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina yakmak

Kahve falında bina yakmak

Kahve falında bina yakmak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında bina yakmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında bina yakmak bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birçok bina görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında devrilen bina görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına yorulur.

Kahve falında binadan düşen birini görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında bina kapısı görmek nefsine yenileceğine, anne baba duası alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binanın çatladığını görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, bahtının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir binaya tırmanmak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, uzun bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bina inşaatı görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir