AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina kapısı görmek

Kahve falında bina kapısı görmek

Kahve falında bina kapısı görmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, ortaklıkların bozulacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında bina kapısı gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında bina kapısı görmek özlemelerin son bulacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bina üstünde olmak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek binadan denize bakmak rakiplerini yeneceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında binanın yanmasını görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, yazgısının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tarihi taş bina görmek hak yolundan ayrılacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bina yapmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, şifa ve ilaç bulacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir binanın yıkıldığını görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir bina görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir