AnaSayfa / Genel / Kahve falında binadan düşen birini görmek

Kahve falında binadan düşen birini görmek

Kahve falında binadan düşen birini görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, sevilen birinin geleceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında binadan düşen birini gördüyseniz:

  • Belli kişilerin doğruluğu sorgulanabilir ya da iniş çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında binadan düşeni görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin binadan düştüğünü görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında binadan düşüp ölmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında binadan düşen birini görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun binadan düştüğünü görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun binadan düştüğünü görmek başarılarının devam edeceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının binadan düştüğünü görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, yiyip içeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek binadan düşen birini görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir