AnaSayfa / Genel / Kahve falında devrilen bina görmek

Kahve falında devrilen bina görmek

Kahve falında devrilen bina görmek şansının kendisinden yana olacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında devrilen bina gördüyseniz:

  • İhmal etmemekte fayda var.

Kahve falında devrilen bina görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında binanın devrildiğini görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüs devrilmesi görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir ağacın devrildiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tramvayın devrildiğini görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet eder.

Kahve falında elektrik direğinin devrildiğini görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında devrilen araba görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Kahve falında trenin devrilmesini görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir