AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğduğu köye gitmek

Kahve falında doğduğu köye gitmek

Kahve falında doğduğu köye gitmek çok mutlu olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğduğu köye gitmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında doğduğu köye gitmek onu kendisinden daha çok seveceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında doğduğun köyü görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğduğun yere gitmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında köye gelin gitmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, yüzlerin asılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüsle köye gitmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köye gidememek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet eder.

Kahve falında yürüyerek köye gitmek mutlu olunacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında bilmediği bir köye gitmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir