AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka köye gitmek

Kahve falında başka köye gitmek

Kahve falında başka köye gitmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına inanılır.

Kahve falında başka köye gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara çözüm ararken fikirler ardı ardına gelebilir.

Kahve falında başka köye gitmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına inanılır.

Kahve falında başka bir köye gitmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi köyüne gitmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işarettir.

Kahve falında bilmediği bir köye gitmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında otobüsle köye gitmek bolluk içinde yaşamaya, çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında köy gitmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında yürüyerek köye gitmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında köye gidememek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir