AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayarın yandığını görmek

Kahve falında bilgisayarın yandığını görmek

Kahve falında bilgisayarın yandığını görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına tabir olunur.

Kahve falında bilgisayarın yandığını gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, büyük bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Kahve falında bilgisayarın yandığını görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar yandığını görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayar aldığını görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında bilgisayarda yazışmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bilgisayar mouse görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kızı olanların da gelin edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar taşımak hedeflerine kavuşacağına, hastalıklarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bilgisayar yıkamak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına delalet eder.

Kahve falında bilgisayarın içine girmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir