AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar aldığını görmek

Kahve falında bilgisayar aldığını görmek

Kahve falında bilgisayar aldığını görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, hayal kırıklığına tabir olunur.

Kahve falında bilgisayar aldığını gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında bilgisayar aldığını görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bilgisayara bakmak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, yüceltileceği sözler duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarla uğraşmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayarın bozulduğunu görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar kullanmak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dizüstü bilgisayar görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar faresi görmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar taşımak sorunların çözüm bulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir