AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar mouse görmek

Kahve falında bilgisayar mouse görmek

Kahve falında bilgisayar mouse görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bilgisayar mouse gördüyseniz:

  • Pazarlıklar ya da anlaşmalar esnasında sakinliğinizi korumalı, banka işlemleri esnasında sabırlı olmalısınız.

Kahve falında bilgisayar mouse görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine yorulur.

Kahve falında mouse görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bilgisayar bulmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında bilgisayar temizlemek trend olan bir markanın başına geçileceğine, kırgınların barışacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bilgisayar görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar klavyesi görmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayarı görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar programı görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir