AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar taşımak

Kahve falında bilgisayar taşımak

Kahve falında bilgisayar taşımak yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine delalettir.

Kahve falında bilgisayar taşımak gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonra modumuz bir miktar düşebilir.

Kahve falında bilgisayar taşımak sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış bilgisayar görmek iyi zamanlar geçireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar bozulması görmek geleceğinin parlak olacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayarda oyun oynamak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında bilgisayar kullanmak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk bilgisayar görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına işaret eder.

Kahve falında bilgisayar oynadığını görmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, ticaretinin gelişeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir