AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayarın içine girmek

Kahve falında bilgisayarın içine girmek

Kahve falında bilgisayarın içine girmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bilgisayarın içine girmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız iş hayatınızla ilgili hedeflerinize ulaşmanızda engel teşkil edebilir.

Kahve falında bilgisayara girmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayarın içine girmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında bilgisayarda yazı yazdığını görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarla oyun oynamak zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına delalet eder.

Kahve falında bilgisayarda yazmak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında bilgisayarla oynamak kişinin rahat bir nefes alacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında bilgisayar parçaları görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar ekranı görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir