AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar kasası görmek

Kahve falında bilgisayar kasası görmek

Kahve falında bilgisayar kasası görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında bilgisayar kasası gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamaları bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Kahve falında bilgisayar kasası görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, bahtının açık olacağına işaret eder.

Kahve falında bilgisayara girmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarda fotoğraf görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine inanılır.

Kahve falında bilgisayar virüsü görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar yazıcısı görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında bilgisayarı açmak olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına yorulur.

Kahve falında bilgisayarda çalışmak hayatını sürdürmekte zorlanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işarettir.

Kahve falında bilgisayara yazı yazmak bolluğun ve bereketin geleceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir