AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar satın almak

Kahve falında bilgisayar satın almak

Kahve falında bilgisayar satın almak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına delalet eder.

Kahve falında bilgisayar satın almak gördüyseniz:

  • Yeni olan her şey bir fırsat içeriyor olabilir.

Kahve falında bilgisayar satın almak onların mutlu haberlerini alacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında bilgisayar kazanmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında bilgisayar şifresi görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarı kapatmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında bilgisayar hediye almak gönlünce bir hayata kavuşacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar virüsü görmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayara yazı yazmak çok büyük bir aşk yaşanacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına delalettir.

Kahve falında bilgisayar kurmak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir