AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar kaybetmek

Kahve falında bilgisayar kaybetmek

Kahve falında bilgisayar kaybetmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, mal sahibi olacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar kaybetmek gördüyseniz:

  • Sosya ortamlarda özgüveniniz artabilir.

Kahve falında bilgisayarı kaybetmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında bilgisayar kaybetmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında bilgisayara yazı yazmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bilgisayara virüs girdiğini görmek başarılara yeni başarılar katılacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayardan konuşmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar kurmak yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar kazanmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında bilgisayar faresi görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir