AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayarı açmak

Kahve falında bilgisayarı açmak

Kahve falında bilgisayarı açmak büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, günah işleyeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına işarettir.

Kahve falında bilgisayarı açmak gördüyseniz:

  • Entellektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Kahve falında bilgisayarı açmak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına tabir olunur.

Kahve falında bilgisayarda yazı yazmak beklenen mirasın alınacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar oynamak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bilgisayardan konuşmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar parçaları görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına işarettir.

Kahve falında bilgisayarın çalındığını görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına tabir olunur.

Kahve falında bilgisayar kaybetmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında bilgisayarın yandığını görmek bir sebeple çok zorlanacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir