AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayardan konuşmak

Kahve falında bilgisayardan konuşmak

Kahve falında bilgisayardan konuşmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına inanılır.

Kahve falında bilgisayardan konuşmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi anlaması zaman alabilir veya hiçbir şekilde odaklanamayabilirler.

Kahve falında bilgisayarda konuşmak kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine alamet eder.

Kahve falında bilgisayardan konuşmak neşenin ve mutluluğun geleceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar kazanmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bilgisayarla uğraşmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarın kırıldığını görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında bilgisayara bakmak ortalığın sakinleşip, durulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni bir bilgisayar almak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında bilgisayarlar görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir