AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayarın çalındığını görmek

Kahve falında bilgisayarın çalındığını görmek

Kahve falında bilgisayarın çalındığını görmek hedeflerini tutturamayacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, işinde başarılı olacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, ömrün uzun olmasına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında bilgisayarın çalındığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Kahve falında bilgisayarın çalındığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayar taşımak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dizüstü bilgisayar görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında bilgisayar klavyesi görmek gelirinin sürekli olacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük bilgisayar görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayar kazanmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar aldığını görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine inanılır.

Kahve falında bilgisayar ekran görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, makamının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir