AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar parçaları görmek

Kahve falında bilgisayar parçaları görmek

Kahve falında bilgisayar parçaları görmek kafasını rahatlatacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar parçaları gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınıza karşı direnç gösteren kişilerle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında bilgisayar parçası görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar parçaları görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar temizlemek şansın ve bahtının da açılacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında bilgisayar hediye almak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bilgisayar oyunu görmek yanlış yatırımlar yapacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında oyuncak bilgisayar görmek yakın çevresine fikir danışacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarını çaldırmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir