AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir bilgisayar almak

Kahve falında yeni bir bilgisayar almak

Kahve falında yeni bir bilgisayar almak kısmetlerini de göremeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir bilgisayar almak gördüyseniz:

  • Elinize bol para geçebilir.

Kahve falında yeni bir bilgisayar almak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine inanılır.

Kahve falında yeni bilgisayar görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bilgisayar almak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayarda müzik dinlemek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar faresi görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bilgisayar yandığını görmek hayallerine kavuşacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında bilgisayarı açmak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayarla oyun oynamak neşe içinde olacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir