AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayarda konuşmak

Kahve falında bilgisayarda konuşmak

Kahve falında bilgisayarda konuşmak sorunların üstüste geleceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına delalet eder.

Kahve falında bilgisayarda konuşmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili olarak da kendinize biraz daha özen gösterip, spor yapmaya çalışmalısınız.

Kahve falında bilgisayardan konuşmak ticaret dünyasında adının yayılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayarda konuşmak çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar oyunu görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bilgisayarda yazmak rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayar kasası görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar aldığını görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar virüsü görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında bilgisayarda yazı okumak başı sıkışmış kişilere destek olacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir