AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar klavyesi görmek

Kahve falında bilgisayar klavyesi görmek

Kahve falında bilgisayar klavyesi görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, her şeyin yenileceğine işaret eder.

Kahve falında bilgisayar klavyesi gördüyseniz:

  • Fiziksel, finansal veya duygusal açıdan kaldırılabileceğinden fazla yük yüklenmeniz veya üzerine gidilen konular önemli sorunlar yaratabilir.

Kahve falında bilgisayar klavyesi görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, şifa ve moral bulacağına delalettir.

Kahve falında klavye görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında klavyeli telefon görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bilgisayar virüsü görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine delalettir.

Kahve falında bilgisayar masası görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bilgisayarla oyun oynamak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bilgisayarın yandığını görmek sevinç ve sürura, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bilgisayar görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir