AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayarı görmek

Kahve falında bilgisayarı görmek

Kahve falında bilgisayarı görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, doğru olanı seçeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, eşi ile problemler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarı gördüyseniz:

  • Ardından her şey eski ritmine geri dönüyor.

Kahve falında bilgisayar alındığını görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar parçaları görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar çalmak hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayar parçası görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına delalettir.

Kahve falında bilgisayar şifresi görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayarı kaybetmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bilgisayarın patladığını görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında bilgisayar yazıcısı görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, daha rahat para kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir