AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden bilgisayar almak

Kahve falında birinden bilgisayar almak

Kahve falında birinden bilgisayar almak kişinin her işi severek yapacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, hayırlı günlerin geleceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bilincin artacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işarettir.

Kahve falında birinden bilgisayar almak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıkların veya geçmişle bağlantılı kişilerin hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında bilgisayarın yandığını görmek kendisini mutsuz edeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine işaret eder.

Kahve falında bilgisayarda oyun oynamak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bilgisayarda yazışmak istediği herşeye sahip olacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına delalettir.

Kahve falında bilgisayarı görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında bilgisayar taşımak sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarda müzik dinlemek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar almak endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarı kapatmak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kötü yola sapmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir