AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk bilgisayar görmek

Kahve falında bozuk bilgisayar görmek

Kahve falında bozuk bilgisayar görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, hayatının kolaylaşacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine inanılır.

Kahve falında bozuk bilgisayar gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işler için gerekli malzemelere sahip olmadığınızı fark edebilir, eksik listesini tamamladıktan sonra gerekli hazırlıklara başlayabilirsiniz.

Kahve falında bozuk bilgisayar görmek hırsızlık yapacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar taşımak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir bilgisayar almak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarla oyun oynamak hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında bilgisayar parçası görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, hasta ise iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayar oyunu oynamak onlar sayesinde moral bulacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayarla oynamak ruhen ve bedenen yenileneceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bilgisayar kazanmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir