AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış bilgisayar görmek

Kahve falında kırılmış bilgisayar görmek

Kahve falında kırılmış bilgisayar görmek evliyseniz eşle iyi geçime, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin geri planda kalacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış bilgisayar gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler ya da oluşan farklı olaylar nedeniyle planlarınızın bazılarını uygulamaya koymanız gerektiğini daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında kırılmış bilgisayar görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına inanılır.

Kahve falında bilgisayar kırıldığını görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında bilgisayarın kırıldığını görmek itibar kazanacağına, çok sevileceğine işaret eder.

Kahve falında bilgisayar çalmak sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, hayallerde değişiklikler olacağına delalettir.

Kahve falında birinden bilgisayar almak iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında bilgisayar satın almak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bilgisayar mouse görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayar yazıcısı görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir