AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar görmek

Kahve falında bilgisayar görmek

Kahve falında bilgisayar görmek zorlukların aşılacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, evlatlarından hayır bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayar gördüyseniz:

  • Her şeyi iyice anlamadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında oyuncak bilgisayar görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine alamet eder.

Kahve falında birinden bilgisayar almak dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, amaçlardan sapmaya rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar parçaları görmek üzüntülü haberler alacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına işarettir.

Kahve falında bilgisayarda müzik dinlemek kısmetinin de açılacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına inanılır.

Kahve falında bilgisayarını çaldırmak içinin kıpır kıpır olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine işarettir.

Kahve falında bilgisayar aldığını görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar temizlemek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, refah düzeyinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar taşımak güveninin artacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir