AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayarını çaldırmak

Kahve falında bilgisayarını çaldırmak

Kahve falında bilgisayarını çaldırmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, elinin de bolluk göreceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bilgisayarını çaldırmak gördüyseniz:

  • Biraz da yarını düşünerek hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında bilgisayar çalmak alim ve bilge insan olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar çaldırmak aşkının da kalıcı olacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarını çaldırmak çok rahat bir hayat süreceğine, dertlerinin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında yeni bilgisayar almak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bilgisayarda fotoğraf görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında bilgisayar virüsü görmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar oyunu oynadığını görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla bilgisayar görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir