AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş balık görmek

Kahve falında bozulmuş balık görmek

Kahve falında bozulmuş balık görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında bozulmuş balık gördüyseniz:

  • Dramatik tepkiler vermekten kaçının.

Kahve falında bozulmuş balık görmek renk ve eğlence geleceğine, eline geçen paraları tutamayacağına işarettir.

Kahve falında bozulmuş yumurta görmek gözyaşı döküleceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş tavuk eti görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında murat bozuu görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında boz yılan öldürmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boz ayı yavrusu görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş peynir görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında bozulmuş yoğurt görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir