AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayar ekranı görmek

Kahve falında bilgisayar ekranı görmek

Kahve falında bilgisayar ekranı görmek ortaklarla aranın bozulacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza alamet eder.

Kahve falında bilgisayar ekranı gördüyseniz:

  • Her şey yerli yerine oturana kadar harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında bilgisayar ekranı görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar ekran görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında büyük ekran televizyon görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon ekranının çatladığını görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefon ekranının kırıldığını görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında dev ekran görmek aile hayatına adım atılacağına, yeni işler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekran görmek hastalıkların iyileşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına inanılır.

Kahve falında bilgisayarı görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir