AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileklik ve yüzük görmek

Kahve falında bileklik ve yüzük görmek

Kahve falında bileklik ve yüzük görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, başka işler deneyeceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bileklik ve yüzük gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Kahve falında altın yüzük bileklik görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine alamet eder.

Kahve falında altın yüzük ve bileklik görmek fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bileklik ve yüzük görmek çalıştığına değeceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuklu bileklik almak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş bileklik almak kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pırlanta bileklik takmak sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalet eder.

Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine alamet eder.

Kahve falında inci bileklik görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir