AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileklik hediye edildiğini görmek

Kahve falında bileklik hediye edildiğini görmek

Kahve falında bileklik hediye edildiğini görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bileklik hediye edildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerinize karışmasını veya size sözle müdahale etmesini engelleyebilirsiniz.

Kahve falında bileklik hediye edildiğini görmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına işarettir.

Kahve falında altın bileklik hediye etmek şifa edineceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında birinden bileklik hediye almak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bileklik hediye etmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş bileklik hediye almak sahip olduklarının da çoğalacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında hediye bileklik almak lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş bileklik görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında altın bileklik satmak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir