AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe ve bileklik görmek

Kahve falında küpe ve bileklik görmek

Kahve falında küpe ve bileklik görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine delalettir.

Kahve falında küpe ve bileklik gördüyseniz:

  • Sizinle farklı fikirlere sahip kişilerle karşılaşabilir veya tartışabilirsiniz.

Kahve falında küpe ve bileklik görmek maddi olarak zayıflayacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında altın bileklik bulmak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında altın bileklik takmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kolye ve bileklik görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bilekliğin koptuğunu görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inci bileklik görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında altın bileklik hediye etmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında altın bileklik satmak kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hayatın yoluna gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir