AnaSayfa / Genel / Kahve falında güreş yapmak

Kahve falında güreş yapmak

Kahve falında güreş yapmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, şifaya kavuşacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, iflas edeceğine, eline para geçeceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güreş yapmak gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen bazı kişiler kıskançlık nedeniyle ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Kahve falında güreş yapmak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bilek güreşi yapmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına rivayet eder.

Kahve falında boğa güreşi görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında güreş tutmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında güreşçi görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Kahve falında güreş etmek duygularının karşılık göreceğine, verimli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilek güreşi görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güreş izlemek ardından bu kişiye açılacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir