AnaSayfa / Genel / Kahve falında develerin güreştiğini görmek

Kahve falında develerin güreştiğini görmek

Kahve falında develerin güreştiğini görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında develerin güreştiğini gördüyseniz:

  • Rölatif olarak çözülen acil bir sorun aslen ortadan kalkmamış olabilir veya sizin bir sorunu geçici olarak da olsa çözmeniz gerekebilir.

Kahve falında deve güreşi görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında güreş devesi görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında develerin güreştiğini görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında güreşçi görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, acı tecrübeler edineceğine delalettir.

Kahve falında birini güreşte yenmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sumo güreşçisi görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına işaret eder.

Kahve falında bilek güreşi yapmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında güreşte yenilmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir