AnaSayfa / Genel / Kahve falında güreş izlemek

Kahve falında güreş izlemek

Kahve falında güreş izlemek işin düzeltileceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, huzurlu, mutlu olacağına, parasız günler geçireceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında güreş izlemek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi planlamalısınız.

Kahve falında güreş izlemek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güreşçi görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, dinini yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında güreş yapanları görmek insanlardan takdir toplayacağına, kazancının da eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında develerin güreştiğini görmek kazancının eksileceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine inanılır.

Kahve falında bilek güreşi görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında güreş etmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, işlerinin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güreş tutmak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, bolluğun ve bereketin artacağına yorulur.

Kahve falında birini güreşte yenmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, deneyim kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir