AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyun topu görmek

Kahve falında oyun topu görmek

Kahve falında oyun topu görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında oyun topu gördüyseniz:

  • Belli gruplara dahil olmanız ileride size büyük şans getirebilir.

Kahve falında oyun topu görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında pinpon topu görmek büyük paralar kazanılacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tenis topu görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde ateş topu görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında pilates topu görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında birine kar topu atmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında futbol topu görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havada ateş topu görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir