AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvanlarla oynamak

Kahve falında hayvanlarla oynamak

Kahve falında hayvanlarla oynamak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, yeni mekânlara gireceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvanlarla oynamak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya emlakla ilgili konularda yapacağınız değişiklikler yeni ilgi alanları keşfetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında hayvanlarla oynamak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün arkasından oynamak ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonuyla oynamak beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanlarla oynamak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet eder.

Kahve falında kahvede okey oynamak kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kimseden korkmayacağına delalettir.

Kahve falında havuzda oynamak işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayla oynamak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, hastalanacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kakasıyla oynamak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir