AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle karşılıklı oynamak

Kahve falında ölmüş biriyle karşılıklı oynamak

Kahve falında ölmüş biriyle karşılıklı oynamak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, bilgiyle donanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerin düzeleceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş biriyle karşılıklı oynamak gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vererek, aslında tereddütleriniz olmasına rağmen, bazı konularda harekete geçme zorunluluğu hissedebilirsiniz.

Kahve falında karşılıklı oyun oynamak sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkekle karşılıklı oynamak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle karşılıklı oynamak eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle karşılıklı oynamak kazançların artacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle karşılıklı oynamak refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle karşılıklı oynamak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında karşılıklı oyun havası oynamak amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına tabir olunur.

Kahve falında karşılıksız sevdiğini görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir