AnaSayfa / Genel / Kahve falında bidonla su görmek

Kahve falında bidonla su görmek

Kahve falında bidonla su görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, onu yalnız bırakmayacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine inanılır.

Kahve falında bidonla su gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, şansınızı akıllıca kullanmalısınız.

Kahve falında bidonda su görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bidonla su almak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında su bidon görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak hırpalanacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına yorulur.

Kahve falında bir bidon su görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına alamet eder.

Kahve falında bidonla su taşıdığını görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında dolu su bidonu görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine yorulur.

Kahve falında yarım bidon su görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, daha güçlü bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir