AnaSayfa / Genel / Kahve falında bidonda su görmek

Kahve falında bidonda su görmek

Kahve falında bidonda su görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, işlerinin ağırlaşacağına, kötü gidişe dur denileceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bidonda su gördüyseniz:

  • Kesin olarak tembellik isteğine yüz vermeyin.

Kahve falında bidonlara su doldurmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bidonla su taşımak malının ve parasının ziyan olacağına, hayırlı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş su bidonu görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine delalettir.

Kahve falında bidonlarla su görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bidonlara su doldurmak gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına işarettir.

Kahve falında bidona su doldurmak kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz su bidonu görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında su bidonu doldurmak kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir