AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu su bidonu görmek

Kahve falında dolu su bidonu görmek

Kahve falında dolu su bidonu görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine işarettir.

Kahve falında dolu su bidonu gördüyseniz:

  • Çevrenizi genişletmeniz mümkün olabilir.

Kahve falında dolu su bidonu görmek olaylı günler geçireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Kahve falında içi su dolu bidon görmek işlerin sarpa saracağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine işarettir.

Kahve falında su dolu bidonlar görmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su dolu bidon görmek gönlünün rahata ereceğine, yarasını saracağına inanılır.

Kahve falında dolu bidon görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına delalettir.

Kahve falında turşu dolu bidon görmek işiyle nam salacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında süt dolu bidon görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak özel hayatında sessizleşeceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir