AnaSayfa / Genel / Kahve falında bidon içinde su görmek

Kahve falında bidon içinde su görmek

Kahve falında bidon içinde su görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bidon içinde su gördüyseniz:

  • Kontrol dışına çıkan olay veya durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında bidon içinde su görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine tabir olunur.

Kahve falında boş su bidonu görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolu su bidonu görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bidonlarla su görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, mutluluğunun da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su bidon görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında içi su dolu bidon görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz su bidonu görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir