AnaSayfa / Genel / Kahve falında biçilmiş ot görmek

Kahve falında biçilmiş ot görmek

Kahve falında biçilmiş ot görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, istediği herşeye sahip olacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biçilmiş ot gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk var.

Kahve falında ot çıkarmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ot yığmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ot toplamak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kazancının da azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çayırda inek otlatmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oturan insan görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalet eder.

Kahve falında dikenli ot görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında ekşi ot yemek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ot görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir