AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot çıkarmak

Kahve falında ot çıkarmak

Kahve falında ot çıkarmak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalettir.

Kahve falında ot çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı konular aniden alevlenebilir ya da maddi açıdan ani gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında ağızdan ot çıkarmak sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, yetki ve imza sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ot çıkarmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ata ot vermek çok büyük başarılar elde edeceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltukta oturan birini görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet eder.

Kahve falında denizde ot görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine yorulur.

Kahve falında ıslak ot görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, işlerinin günden güne açılacağına delalet eder.

Kahve falında koyunları otlatmak ün ve itibar sahibi olacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun yeşil otlar görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir