AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot görmek

Kahve falında ot görmek

Kahve falında ot görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, zahmete ve derde düşeceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kötü günlerin arkada kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ot gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatlı davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ot yediğini görmek durulacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına işaret eder.

Kahve falında ot vermek darlığa ve yokluğa düşeceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet eder.

Kahve falında oturmaya gitmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine yorulur.

Kahve falında oturan inek görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağda ot toplamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalettir.

Kahve falında oturarak uyumak yaşama sevincine kavuşacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sofrada oturup yemek yemek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini otururken görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir