AnaSayfa / Genel / Kahve falında oturan insan görmek

Kahve falında oturan insan görmek

Kahve falında oturan insan görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, onlarla gönül birliği edeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, başarısının yükseleceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına alamet eder.

Kahve falında oturan insan gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın başından geçmiş doğaüstü bir olayı dinleyebilirsiniz.

Kahve falında oturan insanlar görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oturan insan görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına işarettir.

Kahve falında orakla ot biçmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında mezarın otlarını temizlemek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı ot görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında tarlada ot yolmak ailesinin de büyük olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzında ot görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına tabir olunur.

Kahve falında oturma grubu görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir