AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaktan kaçmak

Kahve falında bıçaktan kaçmak

Kahve falında bıçaktan kaçmak verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalet eder.

Kahve falında bıçaktan kaçmak gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızı ya da ön görülerinizi detaylandırmalısınız.

Kahve falında bıçaklanmaktan kaçmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçaklı birinden kaçmak eline güzel fırsatların geçeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçaktan kaçmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçaklı adamdan kaçmak her zaman hayırlı işler yapacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunu bıçakla kesmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, esenliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kavga bıçaklanmak yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine yorulur.

Kahve falında birine bıçak batırmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elden bıçak almak yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir